CIEL Awards a ales castigatorii celei de-a doua editii
Project management
Project management
Consultanta dezvoltare centre comerciale
Consultanta dezvoltare centre comerciale
Asistenta si consultanta pentru administrarea proiectelor de executie
Asistenta si consultanta pentru proiecte de executie
Alte servicii de consultanta pentru afaceri
Alte servicii de consultanta pentru afaceri
 
 
 
« Referinte
 
 
CIEL Awards a ales castigatorii celei de-a doua editii

Wall Street / BURSA
3 Decembrie 2007

Marti 27 noiembrie 2007, a avut loc la World Trade Center Bucharest, Gala de Decernare a Premiilor celei de-a doua editii a concursului CIEL Awards.

In deschiderea galei, discursul de bun venit a fost tinut de Domnul Dan Damian, presedintele Fundatiei CIEL Romania si directorul general al CIEL Romania.

La editia din acest an a concursului CIEL Awards s-au acordat cate trei premii pentru fiecare categorie competitionala, precum si un premiu special, celei mai bune Intreprinderi Mici si Mijlocii.

Prima categorie din cadrul concursului a fost CIEL Awards pentru cei mai buni studenti in Economie, unde Mihai Florin, Conferentiar Universitar la Facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune – ASE a inmanat premiul III Nicoletei Neacsu (masteranda in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, CIG). Premiul II a fost inmanat de catre Doamna Ofelia Aleca (Asistent Universitar Facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune – ASE) Georgianei Cretan (masteranda in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, FABBV). Premiului I CIEL Awards Best Student a fost castigat de Eszter Szaniszlo (masteranda la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, UBB Cluj), diploma fiind inmanata de catre prof. univ. dr Ioan Rosca din cadrul Facultatatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune – ASE.La categoria CIEL Awards pentru cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de “business start-up” au fost premiate cele mai bune 3 planuri de afaceri din cele 9 calificate in finala. Cei 9 concurenti calificati in finala au fost: Marioara Chiritoiu (plan de afaceri pentru o spalatorie cu autoservire), Silviu Bucovineanu (plan de afaceri pentru o companie ce ofera servicii de mutare), Rodica Neagu (Cursuri de perfectionare operatori PC), Raluca Chitu (plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare), Laura Costache (plan de afaceri pentru o spalatorie adresata comunitatii studentesti), Lucian Bragar (companie de pregatire a resurselor umane in IT), Constantin Gabor (plan de afaceri pentru o sala de escalada), Iulian Boia (plan de afaceri pentru o companie specializata in servicii de promovare turistica) si Marius Rapa (plan de afaceri pentru infiintarea unei gradinite&afterschool).

Premiul III a fost castigat de catre Lucian Bragar, cu planul de afaceri pentru infiintarea unei companii de pregatire a resurselor umane in IT. Diploma i-a fost inmanata de catre Domnul Lavinius Marcu, Castigatorul locului III CIEL Awards Business Start-up, editia 2006.

Premiul II i-a revenit Laurei Costache pentru o idee de afaceri ce presupune infiintarea unei spalatorii adresata comunitatii studentesti. Diploma i-a fost acordata de catre Domnul Aureliu Ilin – Director Analiza Credite BRD -Groupe Societe Generale.

Premiul I a fost castigat de Marius Rapa, care doreste sa infiinteze o gradinita&afterschool. Premiul i-a fost inmanat de catre Domnul Octavian Thor Pleter (Director Academic Universitatea Romano – Britanica).

Premiul Special pentru cea mai buna Intreprindere Mica si Mijlocie, acordat de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei a fost atribuit companiei OPTIMAL ACTIV SRL din Bucuresti, pentru evolutia spectaculoasa din ultimii 3 ani. Diploma a fost inmanata reprezentantilor companiei de catre Domnul Thomas Kleininger, Director PR in cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

In cadrul Galei au sustinut speech-uri reprezentanti ai partenerilor CIEL Awards: Doamna Adela Jansen (Secretar General BRD - Groupe Societe Generale), Doamna Cristina Calcan (PR Coordinator - Euroweb Romania), Doamna Madalina Ionescu – Events Corporate Director Grupul Realitatea-Catavencu), Domnul Mircea Tiplea (CFO Coca Cola HBC Romania) si Doamna Miruna Constantinescu (Marketing Manager Xerox Romania si Republica Moldova).

Invitati speciali in cadrul evenimentului au fost Domnul Pierre Yves Morlet, fondatorul CIEL si Domnul Marius Ghenea, Presedintele PCfun.ro.
 
 
Despre noi | Proiecte | Referinte | Cerere de oferta | Contact
TopBIZ.ro - afaceri de top! Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Optimal Activ. Toate drepturile rezervate.