Optimal Activ SRL este prezentă pe piața filtrelor industriale de praf începând cu anul 2010 și reprezintă, în calitate de partener, atât în România cât și în Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Bosnia Herțegovina, Croația, Macedonia, Muntenegru dar și în Serbia, compania Andrew Webron LTD din Marea Britanie. Andrew Webron operează încă din 1894 în domeniul fabricării pâslelor filtrante și confecționării filtrelor tip ”sac” sau ”pocket” cu orice tipodimensiune și utilizare în orice mediu gazos dar și în unele aplicații pentru filtrare în mediu lichid.

   Acoperim întreaga gamă de pâsle filtrante, de la cele mai comune cum ar fi poliester, polipropilenă, acrilic, până la cele mai sofisticate și anume aramid, PPS, PTFE, nomex într-o gamă vastă de finisări și tratamente ale suprafeței, confecționarea sacilor filtranți facându-se în conformitate cu specificațiile exacte ale clienților în fabricile sale din Anglia. Toate produsele noastre sunt fabricate sub certificarea ISO 9001:2008 și sunt concepute pentru instalații de filtrare care au sisteme de curățare tip ”reverse air”, ”pulse” sau ”shaker”.


   Pe lângă filtre de praf, asigurăm furnizarea coliviilor suport pentru sacii filtranți, colivii produse deasemenea în Anglia la cele mai înalte standarde.